برنامه ریزی، نخبه گرایی و استفاده از فناوری عوامل پیشبرد تادیکو در امنیت غذایی و سودآوری

برنامه ریزی، نخبه گرایی و استفاده از فناوری عوامل پیشبرد تادیکو در امنیت غذایی و سودآوری

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی در بازدید از هلدینگ تادیکو تاکید کرد: برنامه ریزی، نخبه گرایی و استفاده از فناوری عوامل پیشبرد تادیکو در امنیت غذایی و سودآوری است.

به گزارش تادیکو؛

محمد رضا سعیدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا) صبح امروز (سه‌شنبه 4دی ماه) با حضور در هلدینگ تادیکو، از نزدیک در جریان اقدامات و دستاوردهای این هلدینگ قرار گرفت.

در این جلسه که باحضور معاونین و مدیران شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی و مدیران عامل شرکت های فکا، گلدشت، ملاردشیر، دامون زاگرس بروجرد و ارس دام آرشام برگزار شد؛ در ابتدای نشست محسن محمدی مدیرعامل تادیکو گزارشی از فعالیت هلدینگ و اقدامات صورت گرفته در حوزه تولید، سوددهی، وضعیت نیروی انسانی  و مقایسه آن با صنعت دامپروری ارائه کرد. در ادامه نشست مدیران عامل شرکت های تابعه تادیکو به بیان مسائل و چالش های خود پرداختند.

محمدرضا سعیدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی پس از استماع گزارش مدیران عامل شرکت‌های تابعه اظهار داشت: شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی در وهله اول مسئول فراهم کردن فضایی است که از دارایی های خودش بازدهی بالاتر از صنعت داشته باشد. برای دستیابی به این مهم نیازمند عواملی هستیم که پیشگام همه ی آنها «برنامه ریزی» است.

وی افزود: برنامه ریزی صورت گرفته در تادیکو بر اساس ماموریت شستا می بایست بر این استراتژی بنا نهاده شود که «کجا» رقابت و سرمایه گذاری کنیم؛ بر این اساس نقطه ی اصلی استراتژی تادیکو باید بر این مهم متکی باشد که در زنجیره ارزش، سبد کسب و کار تادیکو در کجا بهترین بازده را داراست.

مدیرعامل شستا تصریح کرد: با تحقق این امر ضمن بهبود وضعیت دارایی ها، موضوع امنیت غذایی که یکی از مسائل اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران است نیز پاسخ داده خواهد شد فلذا سودآوری در کنار امنیت غذایی باید به یکی از ماموریت های اصلی تادیکو تبدیل شود.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی در ادامه افزود: اینکه تادیکو تمرکز خود را بر ساخت مجتمع های دامپروری در مناطق کم برخوردار می کند به نوعی امنیت اجتماعی را  با ایجاد شغل، جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها، افزایش تاب آوری در حوزه روستایی و کاهش فقر در پی خواهد داشت. بنابراین در صنعت غذا و دارو ما صرفا دنبال تولید ثروت نیستیم بلکه در کنار آن دنبال تولید امنیت غذایی و اجتماعی نیز هستیم.

سعیدی با پراهمیت دانستن مدیریت منابع انسانی بر جذب نخبگان و افزایش چگالی نخبگی در شستا و هلدینگ های زیر مجموعه آن تاکید کرد.

وی افزود با جذب نخبگان از طریق ارتباط با دانشگاه ها، و بهبود ساختارهای فعلی ستادی با حرکت به سمت چابک سازی و هوشمندسازی که از قضا هلدینگ تادیکو نیز در حوزه هوشمند سازی موفق عمل کرده است در کنار استفاده از تجربیات کشورهای پیشرفته می تواند بازده دارایی های خود را در مدت زمان اندکی افزایش دهد.

مدیرعامل شستا در ادامه سخنان خود ضمن تقدیر از مجموعه اقدامات صورت گرفته هلدینگ در حوزه نوآوری از جمله قلاده های هوشمند، حسگرهای حرارتی دامی و… بر اهمیت فناوری تاکید کرد و گفت: اگر می خواهیم بهره وری مجموعه را بهبود ببخشیم لاجرم باید از تکتولوژی های روز دنیا مطلع باشیم چرا که آگاهی از تکنولوژی ادراک مدیران را نسبت به محیط تغییر خواهد داد؛ بر این اساس می بایست وضعیت دامپروری های دنیا بررسی و تحلیل شود و مواردی که بیشترین ارزش را برای هلدینگ دارد مورد استفاده قرار گیرد.

مدیرعامل شستا تاکید کرد:  مجموعه ی این اقدامات و دستاوردهای صورت گرفته در تادیکو از جمله تولید 250هزار تن شیر خام، اشتغال زایی، کاهش فقر و بیکاری در مناطق کم برخوردار  باید به بهترین شکل به ذی نفعان گزارش داده شود تا تصویری درست از شستا و هلدینگ های زیر مجموعه آن در مرعی و منظر  عموم مردم شکل گیرد که لازمه این تصویر و ایماژ،  فرهنگ سازمانی است که فناوری، نوآوری، کارآفرینی و پاکدستی را توسعه و ترویج می کند

وی در انتهای سخنان خود بر مدیریت محیط تاکید کرد؛ رشد پایدار، تخصیص منابع به شیوه ی درست و مطالبه گری از عواملی است که می تواند در پیشبرد اهداف هلدینگ به عنوان یک عامل شتاب دهنده عمل کند.

Leave A Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *